Топ 10 евтини дестинации в Азия

В момента има прекрасна промоция на Qatar Airways с прекрасни цени от София до най-големия континент! Ето, че ни попадна и прекрасна класация за топ 10 на евтините дестинации в Азия!

Една прекрасна възможност да комбинирате евтини полети с евтини дестинации:

Класацията е на английски, но сме сигурни, че няма да е проблем да се ориентирате! Клипът отново впечатлява с уникални кадри, които си заслужава да бъдат видени! Все пак ще ви представим долу и кои са тези топ 10 места.

На 10 място е Тайпе (Тайван)! Един прекрасен остров, който въпреки голямото си технологично развитие изненадва с евтини цени за туристи.

9 място в тази класация се заема от Пенанг (Малайзия)! Ето, че още една от бързо развиващите се технологично страни в Азия намира място и като прекрасна и бюджетна туристическа дестинация.

Под номер 8 в класацията е Бохол (Филипините)! Една от екзотичните островни дестинации, която привлича все повече туристи, както с ниски цени, така и с чудесни плажове!

На 7-мо място в класацията е територията с най-голямо природно разнообразие в цяла Азия – Шри Ланка! Един райски остров, известен с чая си, предлагащ страхотни исторически, религиозни и природни забележителности.

Номер 6 се пада на Чианг Май (Тайланд)! Една от азиатските дестинации, която прави истински бум в туризма през последните години, достъпна и с ниски цени на място за туристите.

Петицата се затваря от Сихануквил (Камбоджа)! Едно място, впечатляващо с уникални бели плажове, а също и цени за всеки джоб.

На 4-то място е Баган в Мианмар! Едно място, впечатляващо със своето културно и историческо наследство.

В челната тройка попада Сапа (Виетнам)! Планински регион, който показва, че Виетнам може да предлага не само интересни преживявания в крайморските си територии.

На второ място е Лаоската столица Виентян, която впечатлява както с историята си, така и с ниските цени.

На първо място е вторият по големина непалски град Покхара! Не е изненадващо, че една от най-бедните страни в Азия заема челното място в тази класация, но трябва да се отбележи невероятното природно богатство на най-високата страна в света!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *