Алиталия с рекордно ниски цени до Италия!

Алиталия са една от добрите компании, летящи до София. Въпреки многото проблеми през последните години, след като станаха партньори на Етихад, италианците се стабилизираха и започнаха да ни радват с множество промоции.

Ето че ни привлякоха вниманието и с рекордно ниски цени до Апенинския полуостров, които определено си съперничат успешно с тези на лоукост превозвачите особено предвид факта, че има включен чекиран багаж!

Може да се насладите на цени София – Рим от 86 евро, а има и много други прекрасни предложения. Побързайте, защото промоцията е валидна до 31 януари, а толкова евтини билети не сме виждали от Алиталия!

Ето и условията за билетите:

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ТАРИФИ

Цените включват такси и добавки.
Някои тарифи подлежат на Такса за обработване на възстановена сума.
Пътници, закупили тарифи, които важат за младежи или за териториалната непрекъснатост на Сардиния, трябва да могат да докажат, че тези тарифи са приложими за тях.
Членовете на Ексклузивните клубове имат правото да пътуват с допълнителен багаж. Вижте подробните данни!

Тарифата и резервацията са валидни за цялостното използване на билет, следвайки реда на полетите за вашето пътуване на посочените дати. Ще бъдат наложени такси за всеки пътник/билет. Промяната може да доведе до доплащане към тарифата, ако закупената по-рано тарифа вече не е налична. Промяната, ако такава се позволи, трябва да бъде заявена преди излитане на полета, за който искате да извършите промяна.
За повече информация се свържете с Центърa за обслужване на клиенти на Алиталия!

А ето и къде можете да видите промоцията – цък!

Не забравяйте да харесате страницата ни във Фейсбук, ако още не сте го направили, и се абонирайте за сайта, за да получавате новините в момента, в който бъдат публикувани!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *