Супер цени до Виена и Братислава!

Виена, Братислава и Будапеща! Въпреки близостта си до България те са били труднодостъпни. Е, благодарение на новата линия между София и Братислава тези дестинации се превръщат в едни от най-евтините за достигане от България.

Относно полета

Цените започват от само € 20 двупосочно до Братислава, а най-близките дати са 11 до 17 септември. Други дати с най-ниски цени са 18-20 декември, 13-15 ноември и множество дати за януари и февруари 2018 година.

Относно транспорта до Виена и Будапеща (от неотдавна има и лоукост полети до Будапеща) – той е с автобус или влак. Виена е на около час път, а Будапеща на малко повече. Добър и близък вариант до Братислава е и вторият по големина град в Чехия-Бърно. Цените до тези градове са под € 10 в посока, а най-евтини са автобусните до Виена.

А ето и най-евтините полети до Братислава:

 Полети може да видите тук:

Относно хотела
 Решихме да оставим избора на Вас. Разгледайте големите търсачки и си изберете подходящ хотел. Може да погледнете Trivago тук – цък, или Hotelscombined тук – цък!
 За по-ниски цени при харесан хотел, проверете задължително CheckMyHotel тук:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *