Будапеща за 50 лв. двупосочно през лятото!

Будапеща

Будапеща безспорно е един от най-красивите градове в Европа. Попаднаха ни и прекрасни цени за полети до унгарската столица през юни и юли и решихме да ги споделим с вас.

Датите са 7-14 юни с цени от само 50 лв*. А други дати с малко по-високи цени са 10-17 юли 31 май до 07 юни, 12-14 юни и 14-17 юли.

Билети на тези цени можете да купите от тук, като кликнете на Wizz air website.

 

Относно нощувки се спряхме на два много хубави хотела, които да ви покажем, като най-ниска цена на получихме от  Checkmyhotel.

Единият хотел е Royal Park Boutique 4*. Хубав 4 звезден хотел разположен в централната част на града. Повече за него може да видите на сайта му тук-цък, а мнения и описание може да видите в избран от вас сайт например тук-цък.

Цената на нощувка е двойна стая за 52 € със закуски на вечер през юни, а най-ниската цена, която можете да намерите в интернет е тази:

Другият по-хубав хотел, който ви предлагаме е Marmara Hotel Budapest 4*. И той е 4 звезден, но е разположен доста по-централно, което е отразено и в леко по-високата цена. Хотела можете да разгледате тук-цък, а повече мнения и оценки за него можете да проверите тук-цък.

Цената за двойна стая е 65 € със закуски на вечер през юни, а най-ниските цени в интернет можете да видите тук:

Най-ниски цени можете да резервирате от бутона долу, а също там можете да проверите и за нощувки през юли.

cuk

*Всички цени са към момента на публикуване и не са фиксирани, така че могат да се променят във всеки един момент!

Ако искате да си организирате сами прекрасни екскурзии на ниски цени, не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *