Свети Валентин в прекрасната Будапеща за €62!

Насладете се на Свети Валентин в прекрасната и романтична Будапеща с двупосочни полети и 4 нощувки само за €62!

Наближава Свети Валентин, а ето че намерихме страхотна възможност да му се насладите с любимия човек! Посетете един от най-романтичните градове на Централна Европа на невероятна цена в подходящ момент като 14 февруари.

Будапеща определено има много неща, които да предложи за всеки вкус. Там се намира може би най-красивият парламент в Европа, може да се разходите с корабче по река Дунав, да посетите в дори през зимата някоя от минералните бани, или пък да се качите на хълма Гелерт и до приказните рибарски кули. Има и страхотни заведения, където да си направите романтична вечеря, а може пък и да посетите някой от големите търговски центрове.

Относно полета 

В momondo избрахме за Вас доста изгодни полети – София-Будапеща. Цената е само €25 двупосочно, а датите са 12-16 февруари. По този начин можете да прекарате един незабравим празник в унгарската столица!  А ето и полетите:

А полети можете да разгледате и запазите от тук:

Относно нощувките в Будапеща!

 Намерихме страхотно място, което е с чудесни отзиви и се намира точно в центъра на града. Става въпрос за Ça Plane Pour Moi. А цената за 4 вечери от 12 до 16 февруари за двама човека е само €74, или по  €9 на човек на вечер . Ето къде можете да резервирате нощувки и да разгледате други места за настаняване:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *