Букурещ-Канарските острови за под 110 евро

Ето интересно предложение как да стигнете до Канарските острови. Тъй като за голяма част от българите живеещи в северната част на страната е много по-удобно стигането до букурещкото летище, отколкото до софийското, трябва да отбележим, че и от там има не по-малко интересни дестинации. Една такава са Канарските острови, които са много евтино и лесно достъпни от столицата на Румъния. Има най-различни комбинации, които могат да се направят с полети до Мадрид, а най-евтиният вариант е със заминаване на 6 или 7 април и връщане на 12 април-107 евро*. За сравнение полет от България до Канарските острови през април е минимум 600 лева, така че не е проблем да се направи тази комбинация и от София. Ако си мечтаете за екзотичен остров с красива природа може да посетите такъв още през пролетта. 

Канарските острови, собственост на Испания се намират по-близо до Африка. Климатът им е много добра предпоставка за добро прекарване, като островите са известни като едно от местата с най-добрия климат на планетата. В интернет има много информация за островите, която само би усилила желанието на всеки да ги посети.

Ето варианти за комбинация 6-12 април. 

6 април Букурещ-Мадрид 28,83евро- задължително се купува от сайта на уизеър тук цък в леи, тъй като при превалутиране излиза по-скъпо

wizz

Мадрид-Гран Канария-Мадрид 6-12 април-45,98 евро. Купувате от сайта на Раянеър-цък

ryan

и последният полет, който остава е Мадрид-Букурещ на 12 април за 32,39 евро. Резервация отново от сайта на Раянеър-цък

ryan2

 

*Цените на отделните билети може да се променят и не са строго фиксирани. 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *