Чудесни новини от България Ер!

България Ер зарадва със страхотна новина една част от своите клиенти. Българската авиокомпания е помислила за любителите на зимни спортове и предлага чудесна услуга за тях.

Добрата инициатива на компанията е, че през зимния сезон ски и сноуборд любителите могат да се възползват от безплатен превоз на тяхната екипировка.

Безплатният превоз на екипировка важи до 24 март, като се отнася за всички редовни полети на авиокомпанията и няма никакви допълнителни такси.

Ето къде можете да видите и новината-цък!

Още една добра новина беше обявена от авиокомпанията. Става въпрос за увеличаване на полетите до Атина до цели 11 седмично. След като наскоро Уизеър обявиха, че също започват полети между гръцката и българската столица, конкуренцията започва да става все по-ожесточена. Както многократно сме отбелязвали клиентите могат само да са доволни от това, тъй като цените падат.

Тук можете да видите новината за полетите до Атина-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *