България еър с игра с награди!

Най-големият български авиопревозвач България еър обяви голяма игра с награди. Тя е по случай новата визия на сайта на авиокомпанията. Той е по-функционален и с настоящата игра авиокомпанията търси начин да привлече повече интерес към него.

Наградата за победителя в играта са два двупосочни самолетни билета до Париж и вход за известния фестивал Lollapalooza, който тази година ще се проведе на 22 и 23 юли във френската столица.

Механизмът за участие е много лесен – в различните страници и подстраници на уебсайта www.air.bg са скрити имена на музикални изпълнители. Участниците трябва да ги открият и да посочат тяхна песен като коментар под публикация за играта във Fаcebook. Всеки ден имената на музикантите ще бъдат различни. Във Facebook страницата на авиокомпанията са описани подробно условията и стъпките за участие.

Играта ще продължи до 11 юни, а победителят ще бъде обявен на 12 юни във фейсбук страницата на авиокомпанията.

Пълните правила на играта можете да откриете тук-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *