Велико Търново попадна в интересна класация!

Велико Търново в интересна международна класация!

Велико Търново е един от най-красивите български градове и е особено подходящ за туризъм. Градът попадна в интересна класация, представяща 10 райски кътчета по света, където лесно да започнете нов живот. Класацията дава добри идеи и за туризъм за хората, търсещи красиви места, които не са нападнати все още от тълпи туристи.

Класацията дава и примерни цени на наеми, ако решите не просто да се разходите до тези места, а да започнете нов живот там.

Останалите дестинации, които попадат в класацията са:

 

  1. Аваруа на островите Кук, място, притежаващо красотата на Сейшелите и Малдивите, но доста по-спокойно и нетуристическо.
  2. Чешки Крумлов е мястото за вас, ако сте истински бохеми. Град, разположен в областта Бохемия в Чехия, с невероятна архитектура и чар.
  3. Ко Тонсай е малък остров в Камбоджа с райски плажове и чудесна морска храна, в който ще намерите истинско спокойствие!
  4. Гуанахуато, малко градче в Мексико с много евтини цени и голям арт фестивал – Сервантино.
  5. Архипелагът Перлени острови е разположен на около 30 км от континенталната част на Панама. Островите са невероятни с екзотичните плажове, прозрачни води и палмови дръвчета. Определено е един малък рай!
  6. Агонда бийч е място в индийския щат Гоа, което е слабо населено и е останало далеч от тълпите туристи. Има множество храмове, имате възможността да яздите слон, да практикувате йога, а цените са повече от приятни.
  7. Хо кок е едно от най-прекрасните места за гмуркане във Виетнам и цяла Азия. С невероятни тропически гори на сушата и страхотен риф, дори в най-натоварените дни, туристите са сравнително малко и е спокойно.
  8. Ксамил, Албания. Да, точно така, близо до България е още едно райско кътче, за което дори не подозираме. В южния край на Албания се намира това прекрасно място, напомнящо на гръцките морски курорти, но с много по-ниски цени.
  9. Лас Транкас, Чили. Докато през зимния сезон сме свикнали да гледаме прекрасни гледки от Алпите, за нас остава неизвестен фактът, че в Андите има не по-лоши гледки и невероятни зимни курорти, останали далеч от тълпите туристи. Едно истинско скрито съкровище, което ще остави без дъх ски и сноуборд любителите, а и феновете на планини!

Ето къде можете да видите класацията – цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *