Най-добрите пътешественически влогове!

Кои са най-добрите пътешественически влогове? И защо ни интересуват?

Ако не Ви интересуват, значи не обичате да пътувате и да организирате голяма част от пътешествията сами. Всъщност дори да разчитате на туристически агенции да Ви организират всичко и да ви мъкнат навсякъде е хубаво да следите какви са тендециите  туризма. Може да се окаже, че за някои услуги, които агенция Ви предлага цената е 10 пъти и повече над реалната.

Ако обичате да организирате частично или цялостно пътешествията си сами, винаги е добре да видите ценни съвети от хора, които са били на дадено място, а когато е придружено с видео, можете да видите някои неща, които предварително иначе остават скрити за туристите.

Тук сме подбрали някои полезни youtube канала, които дават множество практични съвети. Дали става въпрос за топ атракции, за бюджетно пътуване, за специфични места за местната култура, винаги можете да научите нещо ново.

Вижте ги:

  • Drew Binsky е млад пътешественик от САЩ, който си е поставил за цел да посети всички държави в света. Планирал е да ги посети до януари 2020 г. Като му остават под 30. Има множество кратки клипове с полезна информация за цените във всякакъв тип дестинации. Интересна поредица е тази, в която показва за какво Ви стигат 10$ в Москва, който е сред най-скъпите градове в света или пък в Афганистан например. Ето как изглеждат и видеата му, свързани с бюджета.
  • JASON BILLAM TRAVEL е друг канал с много полезна информация, свързан със съвети на блогъра за бюджет и показващ впечатленията му от различни държави, които е посетил. Предлагаме Ви да видите плейлиста му за дневен бюджет, където може да видите и дневните му разходи в София:
  • World Top 10 е канал, в който можете да намерите много полезни класации, както регионални за различни части от света, така и за целия свят. Такава например е класацията за най-добрите дестинации във Виетнам, които трябва да посетите. Досещате се, че има такива класации и за страни в други части на света, като Хърватия или Куба. Има и интересни на световна тематика, като топ 10 града, които да посетите през 2019 година, в света. А ето как изглежда един такъв клип:
  • Alexander Travelbum е друг влогър, който дава множество полезни съвети как да пътувате. Има множество клипове, свързани с това какъв бюджет Ви е нужен за един ден или един месец в различни части на света, а и видеа, в които ви съветва за доста полезни неща, свързани с пътуването, като например какви подаръци да подарявате на пътешественици. Вижте едно негово видео тук:
Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *