До Египет от София за 171 евро!

Египет е една от тези африкански страни, в които почти всеки си е мечтал да отиде. Истински рай за гмуркачите и мястото, където се намира единствената оцеляла и до днес част от седемте чудеса на света-пирамидите. Също така си заслужава да се види и природата около най-дългата река в Африка и в света-Нил и част от най-голямата пустиня в света Сахара. Египет разбира се може да предложи и много други интересни места за туристите, а благодарение на предложението ни днес, може да го посетите на цена около 300 лева* двупосочния билет от София!

За целта трябва да си вземете двупосочен автобусен билет до Истанбул, който е около 95 лева! А и е ставало въпрос, че автобусите до най-големия град на Балканите, са изключително комфортни и седалките превъзхождат почти всички самолетни. Има няколко фирми, които предлагат автобуси от София до Истанбул, така че може и да си прецените и да изберете най-подходящата за вас. От Истанбул се взима двупосочен билет с нискотарифната турска авиокомпания Пегасус до някоя от двете дестинации-Хургада или Шарм ел Шейх. Двупосочният билет е 123 евро*. Ето и по един пример за всяка от двете дестинации. Като са възможни и други комбинации. Дати може да видите на сайта на авиокомпанията, както и да купите билети-цък

SharmHurgada

Най-неприятното при нискотарифната авиокомпания е, че се заплаща и чекиране на летището, а реално може да се чекирате онлайн на някои летища 72 часа преди полет. Все пак цената е повече от добра за изходна точка София, при положение, че ако си купите билет София-Хургада ще ви излезе над 1000 лева.

*Цените на самолетните билети не са строго фиксирани и могат да се променят!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *