До Кейптаун за 862 лева!

Кейптаун

Ако искате да избягате от студа през зимата, Кейптаун е една чудесна дестинация. Определено има много природни забележителности в и около града. Може да се насладите на Тейбъл Маунтин, да посетите нос Добра надежда, да посетите някои от най-добрите плажове в света. А може и да посетите някое Сафари!

Относно полетите до Кейптаун!

Благодарение на прекрасната промоция на Qatar Airways, можете да се възползвате от изключително евтини цени до Кейптаун. Има много и най-различни дати, а цените започват от 862 лева на човек. За дати и цени можете да проверите на сайта на авиокомпанията тук – цък!

Относно нощувките!

 Отново намерихме прекрасен хотел на невероятно ниска цена! Става въпрос за хотел Park  Inn by Radisson Cape Town Newlands 4*. Цената, която проверихме за примерни дати, предложена ни от CheckMyHotel е само 28 € двойната стая на вечер без закуска. Датите са 7-17 март, а полетът, който погледнахме е точно на цена от 861 лева.

Самият хотел можете да погледнете в сайта му тук – цък, а повече за него можете да погледнете в сайт по избор, например тук – цък. А ето и най-ниската цена, която можете да намерите в интернет:

За най-ниска цена в CheckMyHotel кликнете долу

Не забравяйте да харесате страницата ни във фейсбук, ако не сте за още прекрасни предложения и трикове за пътуване!

*Всички цени и наличности са към датата на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *