До Кипър за 44 евро!

Насладете се на прекрасни слънчеви дни в Кипър!

Прекрасен хотел 4* за 3 нощувки с включени закуски и самолетен билет само за € 125/143 на човек.

В студеното време навън пак се обръщаме към близка и топла дестинация. Островът на Афродита със сигурност има какво да предложи като морски курорти, а и с много други туристически забележителности!

Относно полета

 

В momondo ние намерихме за Вас най изгодната комбинация от полети – София – Ларнака с изключително ниска цена от само € 44 за отиване и връщане. Датите са 08 до 11 март. Отиването е през Атина, а връщането – с директен полет до София. Има вариант и с директни полети и в двете посоки, но цените са по-високи, а и пристигането в Ларнака е по-късно, така че по този начин ще спестите пари и ще имате и повече време. Например, само еднопосочен директен полет на 07 март до Ларнака е над 100 лв. А ето и полетите:

Други дати със сходни цени са 21 до 25 март със същите полети.

А полети можете да запазите от тук:

Относно хотела

След проучване на различни варианти за настаняване и сравняване на цените в различни сайтове, избрахме за Вас 2 прекрасни хотела, един в Ларнака и един в близката столица Никозия. Хотелите са 4*, а най-ниски цени получихме от CheckMyHotel.

В Ларнака – 3 нощувки с настаняване на 08 март и напускане на 11 март или 21 до 25 март (4 нощувки).

 Хотелът, който ще Ви покажем, е прекрасен 4* комплекс разположен на самия бряг. Той е с Отличен рейтинг, за € 65 на вечер със закуски за двама или общо нощувки за € 195. Хотелът е Sentido Sandy Beach 4*, а ето и сайта му – цък!

Повече за хотела може да разгледате в предпочитан от вас сайт, например тук – цък!

А ето и най-ниските цени, които може да намерите в интернет:

Решихме, че може да искате да разгледате близко разположената столица на Кипър Никозия, затова намерихме един хотел и там, който да Ви покажем.

Той е от веригата Хилтън и също е 4*. Става въпрос за Hilton Park 4*. Ето и сайта на хотела, където можете да го разгледате – цък!

Повече за хотела можете да погледнете в произволен сайт, например тук – цък!

Цената, която получихме за него е повече от впечатляваща! Само € 54 на вечер със закуска за двойна стая, а най-ниската цена, която можете да намерите в интернет е доста по-голяма, както може да се убедите и  сами:

Нощувки можете да резервирате от сайта на CheckMyHotel тук:

Не забравяйте да харесате и страницата ни във Фейсбук, ако все още не сте, за още изкушаващи оферти и трикове за пътешествия!

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *