До Мароко за под 85 евро!

Мароко е една от евтините африкански дестинации от Европа, благодарение на многото нискотарифни полети до там. Сега намерихме и една изключително евтина комбинация, която да ви накара да се отправите и към друг континент на повече от достъпна цена. Цената, която сме открили е само 84,48 евро*, като на отиване и връщане има по едно прекачване. Отиването е през Милано, а връщането през нидерландския град Айндховен. Крайната дестинация в Мароко е един от най-големите градове – Фес.

За Мароко е ставало вече дума, но ако се чудите какво може да се прави в тази северна африканска държава, ще останете повече от приятно изненадани от разнообразието на природни забележителности. Страната има излаз на Средиземно море и Атлантическия океан и доста приятни градове за туризъм по двете крайбрежия. Също така на територията на Мароко е част от най-голямата пустиня в света – Сахара, а и най-високите планини в Северна Африка – Атласките, които предлагат невероятни гледки, а първенецът им връх Тубкал се издига на 4167 метра!

Ето и кои са полетите и датите. Отиването е на 7 ноември, а връщането на 16 същият месец. От посещение точно преди една година на тези дати, можем да потвърдим, че времето е прекрасно. Отиването е с полети София-Милано и Милано-Фес:

MorMor1

а връщането е Фес-Айндховен и Айндховен-София:

МарокоMor2

Полетите до и от Фес са с нискотарифната авикомпания Раянеър, а от и до София с Уизеър. Те могат да бъдат закупени от сайтовете на авикомпаниите тук-Раянеър и тук-Уизеър.

Е ако сте си мечтали да посетите Африка, Сахара и много други невероятни места в съчетание, сега е моментът.

*Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *