До Рио де Жанейро за 460 евро!

Рио де Жанейро

Рио де Жанейро на страхотна цена!

 

Полети до Рио де Жанейро и нощувки в 4* хотели в Милано и Рио за общо 17 дни само за 1060 евро на човек!

Рио де Жанейро определено е сред топ дестинациите в световен мащаб и неслучайно се спряхме на него, като ще ви покажем чудесна комбинация от полети, даваща уникално ниска цена. Има едно неудобство, че на отиване и връщане ще се наложи нощувка в Милано, но многократно сме споделяли, че това може да се превърне в предимство! Датите, за които намерихме тази чудесна комбинация са 16 април – 03 май, като може да проверите и други близки дати, но сме се постарали да подберем период, достатъчен да се насладите на красотата на града.

Относно полетите:

Взимате си полети на два отделни билета. Първите са София – Милано – София за дати 16 април – 03 май на цена от € 40!

Другият билет е за полети Милано – Рио де Жанейро – Милано на цена от € 420, за дати 17 април до 01 май! Излитането от Милано е от летище Линате!

Полети можете да резервирате тук:

Относно хотелите:

Избрахме да Ви покажем хотел, както в Рио де Жанейро, така и в Милано за междинните нощувки. Най-ниските цени, които получихме са от Checkmyhotel.

След като проверихме различни хотели, избрахме да ви покажем два 4* хотела. В Милано хотелът е ADI Poliziano Fiera с цена на вечер € 68 двойна стая с включени закуски. Можете да го разгледате тук – цък! Повече информация за него можете да видите в избран от вас сайт, например тук – цък.

 Най-ниската цена, която можете да намерите в интернет е тази:

За Рио де Жанейро хотела, който Ви препоръчваме е Windsor Plaza Copacabana 4*, разбира се, разположен в близост до легендарния плаж Копакабана. Двойната стая е на цена от 76 евро на вечер с включена закуска. Можете да го разгледате тук – цък! Ако искате повече информация за хотела можете да погледнете тук – цък.

А най-ниската цена, която можете да намерите в интернет е тази:

Резервация на нощувки в сайта на Checkmyhotel на най-ниски цени

можете да направите тук:

*Всички цени и наличности са към датата на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *