До Танзания за 461 евро!

Тази оферта до Танзания ви дава възможност да се насладите на невероятното богатство на природата в Африка. Ако само сте чували и сте си мечтали да идете на сафари, където да наблюдавате голяма част от животните от зоопарка в естествената им среда, то това е прекрасна възможност. В Танзания се намират някои от най-популярните и красиви резервати-Серенгети, Килиманджаро и други. А някои от животните, които може да наблюдавате в резерватите са множество видове газели, антилопи, зебри, биволи, слонове, жирафи, гепарди, лъвове, леопарди, биволи, хипопотами, най-различни маймуни, стотици видове птици и още много други. Друго от предимствата на Танзания, разбира се са хубавите плажове и Индийският океан, които добавят допълнителен колорит на страната. Днешната оферта предлага много евтини полети от Брюксел до Дар ес Салаам за 361 евро с карта маестро, които могат да бъдат съчетани с полети на Уизеър за 200 лева отиване и връщане*. На връщане ще трябва да се предвиди и една нощувка в Брюксел, но какво по-хубаво от малка разходка из столицата на ЕС за десерт.

Датите са 21-31 май, а билети може да запазите за полетите до Брюксел от тук- цък, а тези от Брюксел до Дар ес Салаам (полетът от 13:35) от тук-цък.

*Двете авиокомпании летят до различни летища в Брюксел, но има достатъчно време за трансфер между тях. Цените на полетите могат да се променят и не са строго фиксирани.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *