Евтини полети. Истанбул до САЩ – 316 евро!

САЩ е доста далече, но благодарение на невероятните цени от Истанбул може да се достигне на цена, която дори не сте си мечтали*. Най-големият турски град предлага полети до всички по-големи американски градове на невероятно ниската цена от 316 евро минимум*. Тази цена се постига с карта маестро, но с другa карта цените ще са минимално по-високи. Градовете, до които има толкова ниски цени са всички по-големи и известни-Ню Йорк, Лос Анджелис, Чикаго, Маями, Бостън, Вашингтон и др. За САЩ каквото и да се каже ще е малко. Една огромна страна с невероятно разнообразна природа, където може да намерите всичко от невероятни плажове до величествени планини, от пустини до водопади и още и още. Достатъчно е да споменем величествения водопад Ниагара и Гранд Каньон и всеки би се позамислил. Разбира се освен природни забележителности има и много градове, които ще ви привлекат като столицата на хазарта и забавленията Лас Вегас или неповторимия Ню Йорк и още много други. 

За да получите тези цени си отворете испанската версия на сайта каяк-цък, изберете дати(например 7-20 май) начална точка Истанбул и крайна примерно Ню Йорк(както ние сме избрали) и когато се появи най-ниската цена натиснете бутонът elegir, както е показано долу

istnewkay

 

След това ще ви се отвори в нов прозорец и евтиният полет, като избирате най-евтината и подходяща за вас цена и си купувате билети! Вече имате билети до САЩ и можете да си правите програма!

За достигане до Истанбул може да се използва личен автомобил, автобус, влак, самолет. Както сме споменавали от София много удобен вариант е автобус, с цена за двупосочен билет около 95 лева. По този начин може за 360 евро да стигнете до САЩ от София!

*За САЩ е необходима виза!

*Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *