Евтини цени до Амстердам!

Амстердам

Насладете се на кратка разходка из Амстердам само за 48 евро!

Амстердам е известен като една от най-екзотичните туристически дестинации в Европа, благодарение на многото си нестандартни атракции за посетителите на града. Градът определено е интересен с множеството си канали, колоездачи, кофишопове, където може легално да се консумира марихуана, улицата на червените фенери и много други.

От скоро Амстердам се превърна в поредния голям град, свързан с лоукост полет от София. Това се случи благодарение на нискотарифната нидерландска авиокомпания Трансавиа!

Намерихме и страхотни цени, които наистина биха ви убедили да посетите този чудесен град. Вярно е, че датите са малко далечни, но какво пък – евтините билети си заслужават! Става въпрос за октомври 16-18 или 25-27, а двупосочен билет е едва € 48!

А полети можете да запазите от тук:

Нощувки можете да разгледате в различни сайтове, а за най-ниски цени със сигурност ви препоръчваме да проверите избран от вас хотел на сайта Checkmyhotel тук:

cuk

*Всички цени са към момента на публикуване и не са фиксирани така че могат да се променят във всеки един момент!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *