Ето я и голямата промоция на Уизеър!

Уизеър

След като вчера Уизеър имаха промоция за всички членове на Уиз дискаунт клуб, днес вече имат промоция за всички полети. Така те продължават практиката от миналата година в два поредни дни да пускат промоция, първо за членове на клуба и на втория ден за всички. Едно от най-хубавите неща на промоцията е това, че е валидна цели три дни, до 8 януари.

Както писахме и вчера промоциите на Уизеър вече стават удобни за все повече българи, предвид увеличаването на полетите от нашата страна. А нека не забравяме и факта, че унгарската авиокомпания обяви много нови дестинации от Варна.

Сигурни сме че има много дестинации, които попадат в полезрението ви, така че вижте дали днес не е денят да се сдобиете с билет за някоя от тях. Разгледайте цени и маршрути на сайта на авиокомпанията тук – цък!

А ето и условията на промоцията: Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и малка кабинна чанта (макс.: 42 x 32 x 25 см) но без да е включена административна такса. Тази промоция важи от 00:00 на 6 януари до 23:59 Централно европейско време на 8 януари. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com, мобилното приложение WIZZ.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *