Изиджет с голяма промоция!

Ето че и Изиджет, третата най-голяма нискотарифна авиокомпания в България обяви голямо празнично намаление! Покрай Раянеър и Уизеър, като че ли остава малко в сянка присъствието на английския лоукост превозвач, но ето че с тази промоция можем отново да им обърнем внимание!

Става въпрос за голямо намаление до 20% на 250 хиляди места. А промоцията е валидна чак до 11 януари. Разбира се, колкото по-бързо решите дали ще се възползвате от нея, толкова по-вероятно е да има места на по-ниска цена.

Намалението е за полети между 31 януари и 4 юли, а от авиокомпанията имат полети от 2 български летища. Разбира се едното е София, а се откриват и сезонни линии до Варна. От столицата всички дестинации са в посока Великобритания, но от морската столица има директни полети и до немската столица Берлин!

Не трябва да пропускате и нещо много важно за авиокомпанията, а именно евтините полети до Исландия и Мадейра от няколко европейски летища. Ако сте заложили пътешествия до тези страхотни екзотични острови, сега е моментът да проверите цените на полетите.

А промоцията можете да видите тук-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *