Истанбул-Индонезия-София за 790 лева!

Ако сте си мечтали да посетите Индонезия, но никога не сте си предполагали, че ще може да си го позволите, сега е моментът да преосмислите това. Благодарение на много изгодни цени с начална точка Истанбул и крайна Западна Европа може да си сглобите и от България едно такова екзотично пътешествие! И то съвсем скоро, още през Март. Датите, които ви предлагаме са 8-21 март за полети Истанбул-Джакарта и Джакарта-Париж, а връщането ще е един ден след пристигането в Париж(което е на 22 март), на 23 март. Така се получава крайна цена около 790* лева, което е мечта за тази дестинация от България. Ако си мечтаете да посетите държавата с най-много острови, която е и една от най-многолюдните, точно тази оферта е за вас. Транспортът до Истанбул е лесен с автобус, като билетът излиза около 50 лв. 

За да резервирате може да използвате търсачката на гугъл тук-цък за да изберете отсечката Истанбул-Джакарта-Париж с дати Истанбул-Джакарта -08.03 и Джакарта-Париж 21.03. Избирате най-ниската цена и после просто избирате от кой сайт да запазите.

JKA

След това Избирате полет от сайта на Уизеър за полет Париж-София на 23.03 и така ще имате и една вечер в Париж. 

PAr

И остава само да се насладите на изкарването

*Цените не са строго фиксирани и могат да се променят от авиокомпаниите. Полетите до и от Джакарта не са директни а с прекачвания!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *