И Уизеър с празнична промоция!

 

Уизеър

 

Уизеър с голямо намаление!

 

Уизеър обявяват празнично намаление, равняващо се на 30% от цената на полета. Този път не е до всички дестинации, а само за избрани полети. Това обаче не Ви пречи да си изберете точно някой намален.

Не забравяйте, че унгарската авиокомпания отскоро увеличи полетите от България, като добави доста дестинации от Варна, така че ако там Ви е по-близо разгледайте варианти!

А ето и условията на промоцията:

Отстъпката важи за цената на билета за полета (както е посочена в потока на резервация), включително данъци, незадължителни такси и малък кабинен багаж (макс.: 42 x 32 x 25 см) (а в случая на Wizz Go или Wizz Plus, онези услуги, които са включени в съответния пакет по подразбиране), но без административна такса.  30% отстъпка важи само за избраните билети за полети. Броят на билетите за полети с отстъпка е ограничен. Наличността на всякакви билети за полети с отстъпка за каквито и да е полети или маршрути не може да бъде гарантирана. Цената и наличността на каквито и да е билети за полети подлежи на промяна през промоционалния период. Има по-голяма вероятност за билети за полети с отстъпка извън най-натоварените периоди. Отстъпката е валидна само за нови резервации за до 10 пътници. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение на WIZZ. Отстъпката не може да бъде комбинирана с никаква друга разпродажба, промоция отстъпка, код, купон и/или предложение. Тази промоция важи от 00:00 централно европейско време на 27 декември 2016 г. до 23:59 централно европейско време на 29 декември 2016 г. или до оттеглянето й.

Цени и дестинации можете да разгледате на сайта на авиокомпанията тук – цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *