Страхотна карта за планиране на пътешествия

Връщаме се след кратко прекъсване с една страхотна карта за планиране на пътешествия!

Ако сте си избрали срок за почивката, но искате да сте сигурни, че няма да попаднете на лошо време, просто е необходимо да проверите нужните седмици. На картата излизат всички дестинации със средни температури и количества валежи, зададени от вас. Оригиналната карта е с температури по Фаренхайт, но авторът се е погрижил да направи и версия с градуси по Целзий.

Картата е ползвала данни от метеорологични станции по целия свят, но все пак не може да гарантира на 100% точно предвиждане на времето. Авторът на картата предупреждава, че извън Северна Америка и Европа данните може да не са много точни.

Къде можете да намерите картата:

Самата карта можете да откриете тук – цък, а дори да сте планирали ваканция някъде, можете да проверите дали температурите ще са подходящи за вас.

Ако искате да проверите и за евтини полети или места за настаняване харесайте Фейсбук страницата ни и ни подкрепете като ни последвате, ако ви харесват публикациите ни! Може и да се абонирате в сайта ни за имейл известия при всяка нова публикация! Формата се намира в дясната част на сайта, под Booking търсачката! Ако имате предложения, градивна критика или съвети относно дейността ни – ще се радваме, ако ни ги изпратите тук !

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *