Супер цени до Кипър!

Кипър е една от топлите дестинации, на които можете да се насладите дори когато в България температурите са по-ниски! Ето и страхотни цени до там.

Насладете се на прекрасни слънчеви дни в Кипър!

Прекрасни студиа  за 4 нощувки с включени закуски и самолетен билет само за € 77 на човек.

В студеното време навън пак се обръщаме към близка и топла дестинация. Островът на Афродита със сигурност има какво да предложи като морски курорти, а и с много други туристически забележителности! Ето че от 26 март Раянеър започват полети от София до Пафос и ви предлагаме страхотна комбинация от полети и нощувки още с първия самолет подестинацията!

Относно полета

В momondo  намерихме евтини полети – София – Пафос на изключително ниска цена от само € 34 за отиване и връщане. Датите са 26 до 30 март. Полетите са директни, а има и други дати като 26-28 март, 09-11 април и още доста в това време на годината на сходни цени. А ето и полетите:

А полети можете да запазите от тук:

Относно нощувките в Пафос
Намерихме страхотни аапартаменти и студиа на супер цени с много добри отзиви от посетителите. Единият вариант е Panklitos Tourist Apartments, като нощувките започват от €81 за 4 нощувки в страхотно студио за двама или по €41 на човек! Добър вариант е и Petsas Apartments където цените са малко по-високи, но отново ще се насладите на страхотно място!
А ето къде можете да резервирате нощувки и да разгледате други места за настаняване:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *