Полезни сайтове по време на Ковид-19!

Ако сте решили да пътувате по време на ковид, има полезни сайтове, които е хубаво да проверите предварително. Тук сме извадили някои от тях. Съветваме ви да ги прегледате, за да знаете къде какво е позволено.

Първия сайт, който ви предлагаме е на МВнР и картата му, свързана с коронавирус ситуацията. Може да разгледате тук, като може да проверите информация за всяка страна-цък!

Най-полезни по наше мнение се оказват интерактивните карти на света, свързани с рестрикциите за всяка държава.

Ето една интерактивната карта на IATA, където можете да намерите информация, свързана с влизането и необходимите мерки за всяка една страна.Тя често се обновява, но при непредвидимата ситуация все пак не може да гарантира 100% сигурност на данните по всяко време. Вижте картата тук-цък!

Сходна карта има и сайтът kayak.com. Тя също е на света и може да се провери какви са условията за влизане във всяка държава. Ето я тук-цък!

На сайта на центъра за контрол и превенция на болестите има също карта, която включва насоки към пътуващи според държавата. Нея можете да видите тук-цък. Ако желаете пък, може да следите и секцията с актуална информация за пътуващи тук-цък.

Много полезна и подробна информация за пътуване и превоз по време на пандемията от коронавирус на български език има на сайта на Европейската комисия тук-цък.

Ако желаете да следите ситуацията в България, проверете тук-цък!

Ако желаете да следите ситуацията в света, можете да следите ситуацията тук-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията като разгледате и други наши публикации тук!

✓ Последвайте и инстаграм профила ни тук!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, което отново е активно, ако още не сте го направили от тук-цък!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *