Двупосочно до Куба за 392 евро!

Насладете се на екзотична и далечна Куба!

Куба се славеше до скоро като една от най-скъпите дестинации за пътуване от България. Ако сте прочели вчерашната ни публикация, все пак трябва да знаете и едно от предимствата на карибския остров!  Ето, че намерихме страхотна комбинация до Островът на свободата, която бие рекорда за най-ниска цена на самолетните билети!

Относно полета:

В momondo ни попаднаха страхотни цени за полети – Лондон– Варадеро с изключително ниска цена от € 339 за отиване и връщане. Датите са 04 и 11 октомври. Разбира се, помислихме как да навържем тези полети с такива до София и успяхме. На 3 октомври вечерта има полет до същото летище в Лондон, а на 12 октомври има полет от друго летище Лондон – София и достатъчно време за трансфер.  А ето и полетите:

3 октомври София – Лондон (Станстед), време за трансфер до следващ полет – 8 часа

На 4 октомври – отиване и на 11 – връщане, Лондон (Станстед) – Варадеро

На 12 октомври Лондон (Лутън) – София, с време за трансфер – 6 часа от предния полет.

Полетите можете да запазите от тук:

Относно хотела
 Изборът е ваш! Разгледайте големите търсачки и си изберете подходящ хотел! Може да погледнете Trivago тук – цък или Hotelscombined тук – цък! Може да погледнете и този специализиран сайт за нощувки в Куба – цък!
 За по-ниски цени при харесан хотел проверете задължително CheckMyHotel тук:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *