Полската ЛОТ с големи намаления от София!

Полската авиокомпания ЛОТ обяви голяма промоция за полети от София, като заглавието е гръмкото „Сделката на годината“. Засега авиопревозвачът е единственият с директни редовни полети от българската столица до балтийската държава.

А какво включва намалението. Става въпрос за полети от София до Варшава, Гданск, Зиелона гора, Краков, Катовице, Познан, Ржежов, Шчечин, Вроцлав и Ню Йорк, Чикаго и Лос анджелис.

Цените до Полша започват от 235 лева двупосочно до Варшава, а до останалите полски градове е по 275 лева. Полетите до САЩ са 939 до двете големи нюйоркски летища, 979 лева до Чикаго и 1175 до Лос Анджелис.

Промоцията е валидна до 19 септември, а датите на пътуване са 1 ноември 2017 г. до 31 май 2018 година за Европа и същите за САЩ с прекъсване от 12 декември 17 януари.

Ако сте чакали евтини директни полети до Полша сега е моментът да резервирате. Не забравяйте и предимството в случая на традиционната авиокомпания. За повече информация можете да погледнете тук-цък

Ако тази информация ви хареса:

 

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *