Нова лоукост компания с полети от София!

Ето че нова лоукост компания обяви полети от София. След като наскоро ви съобщихме за навлизането на българския пазар на Лаудамоушън, то днес ви представяме още една нискотарифна авиокомпания, която ще започне полети от София!

През октомври немския авиопревозвач Юроуингс(Eurowings), ще стартира да изпълнява полети между столицата ни и Дюселдорф и Щутгарт.

Полетите до Дюселдорф ще бъдат два пъти седмично – четвъртък и събота, а първият ще е на 31 октомври. Цените започват от 49 € в посока, но най-вероятно ще поевтинеят във времето.

Полетите до Щутгарт ще започнат на 27 октомври. Също ще бъдат два пъти седмично, във вторник и неделя. Най-ниската цена в посока отново започва от 49 €.

Авиокомпания Юроуингс е сред най-големите нискотарифни в света, като предлага полети до четири континента. Дестинациите извън Европа са САЩ, Куба, Тайланд, Мароко. Също така имат полети до още едно летище в България – Варна.

За да разгледате разписания и цени, може да погледнете тук – цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *