Нова лоукост компания с полети до България!

Ето че нов лоукост авиопревозвач се появи на българския пазар. Това стана ясно след обявяването на линията София-Баку, която ще се изпълнява от азерския нискотарифен авиопревозвач Бута еъруейс.

София става и първата линия в ЕС, до която ще летят азерите след разговори между президентите на България Румен Радев и на Азербайджан Илхам Алиев.

От съобщение на сайта става ясно, че директните полети София-Баку започват на 16 януари, а най-ниските цени за момента са предвидени да са 29 евро в посока. Полетите ще оперират един път седмично, във вторник.

Авиокомпанията започва да се доближава все повече до Европа, като от 29 октомври започват и директни полети до Истанбул и Санкт Петербург, а турския мегаполис е също добра алтернатива за бюджетно пътуване до Азербайджан.

Столицата Баку е смятана за потенциален нов голям туристически център, като в последните години се развива много бързо и започва да привлича все повече посетители.

Ето тук можете да видите и новината на сайта на авиокомпанията-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *