София до Мароко за 57 евро!

Страхотна цена до Мароко!

Ето, че отново ни попадна възможност да ви покажем едни от най-ниските цени до Африка! Страхотен шанс да се насладите на Средиземно море, Атлантическия океан, Сахара и още много други прекрасни места, от каквито изобилства Мароко.

За полета 

В momondo намерихме за Вас прекрасна комбинация от полети, а цената е само € 57 отиване и връщане. А летището, до което трябва да стигнете е Танжер. Датите са 23-29 януари.Има и други варианти със сходни цени, като 23-26, 16-22 януари! А отиването е през белгийското летище Шарлероа и връщането е през Мадрид. Като бонус можете да приемете времето за трансфер на отиване, в което можете да се разходите из Брюксел. А ето и полетите:

Полети можете да резервирате от тук:

Относно хотела
 Решихме да оставим избора на Вас! Разгледайте големите търсачки и си изберете подходящ хотел. Може да погледнете Trivago тук – цък, или Hotelscombined тук – цък! А друг вариант е да разгледате и търсачката на Booking вдясно.
 За по-ниски цени при харесан хотел, проверете задължително CheckMyHotel тук:

*Всички цени и наличности са към датата на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *