Двупосочно до Милано за €20!

Страхотни цени до Милано!
Насладете се на кратка почивка с уикенд в италианския град!

Милано

Двупосочен билет до Милано за уикенд с три нощувки само за €62/€83!

Ето че днес попаднахме на страхотни цени до втория по големина град в Италия Милано. Ако сте пропуснали да го посетите, сега е моментът, а ако вече сте го направили, не е късно да повторите. Може да се възползвате и да отделите ден или два на симпатичното градче Бергамо, или пък на приказното езеро Комо! А най-хубавото е, че има множество дати на супер цени!

Относно полета 

В momondo избрахме за Вас доста изгодни полети – София-Милано. Цената е само €20 двупосочно, а датите са 09-12 февруари. По този начин можете да прекарате един пълен уикенд в Милано! Има и много други дати с подобни цени, като например 16-21 февруари, 22-24 февруари, 25-30 януари и други. А ето и полетите:

А полети можете да разгледате и запазите от тук:

Относно нощувките в Милано!

 Хотелите в италианския град не са от най-евтините. Ето че намерихме добър бюджетен вариант точно в центъра на града. Става въпрос за Homebella Apartments, студиа в центъра. А цената за 3 вечери от 9 до 12 февруари за двама/трима човека е само €125, или по  €21/ €14 на човек на вечер . Ето къде можете да резервирате нощувки и да разгледате други места за настаняване:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *