Най-добрите круизи в света!

Ако сте фенове на круизи, ето и нещо подходящо за вас. Разбира се, че и водният транспорт е подходящ за туризъм. А на нас ни попадна чудесна статия представяща най-добрите круизи по различни видове категории. Има както най-добър бюджетен круиз, така и най-добър луксозен, затова всеки може да намери нещо за себе си.

Най-добър круиз под 500$ може да ви разходи от Карибско море, през тихоокеанските острови, та чак до Нова Зеландия а цените започват от 349$. Е, транспортът до изходната точка ще излезе малко по-скъп от България, но пък ако следите сайта ни, можете и да попаднете на добри оферти.

Най-добър за семейства е круизът на Дисни. Досещате се защо, нали.  Тръгва от Аляска и се движи по Американското крайбрежие. Е цените тук са малко по-солени – 579$ на човек.

Има и круизи за хора, които са без половинка. Най-добрите са на норвежките круизни линии, като цената започва от 599$ на човек. А круизът обикаля доста континенти и далечни дестинации.

Круизи Коста предлагат най-прекрасните гледки на фьордите, а цените започват от 849$, но пък тръгват от Германия, така че транспорта до там, ще е доста по-евтин.

Има и круизи наблягащи на по-дивите и натурални гледки и наподобяващи на едно голямо водно сафари. Най-добрият такъв минава разбира се през страната с най-голям дял природни паркове от територията си Коста Рика, известните с редките си животински видове острови Галапагос и много други интересни места. Цената тук е за заможни хора и започва от 3000$.

Най-добрите луксозни круизи са за още по-заможни хора. Тези на фирмата Seven seas cruises започват от скромните 6000$ на човек, а ако искате околосветски луксозен круиз скромната тарифа започва от 57000$ нагоре.

От другите категории не трябва да се пропускат, разбира се и речните круизи. Най-добри са на фирмата AmaWaterways, с цени започващи от 1800$.

Ако цените ви се виждат прекалено високи и биха ви отказали от мечтата ви да пътувате с круизен кораб, имайте предвид, че това са най-най като качество и е нормално цените да са високи, но има и доста по-евтини варианти.

Ето тук можете да откриете оригиналната статия-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *