Най-евтините страни за пътуване!

Попаднахме на поредна страхотна класация. Свързана с най-евтините страни за пътуване в света за 2018 година. Разбира се, тя е силно субективна, но все пак си заслужава да я погледнете!

Ето ги Топ 10 най-евтини дестинации!

Класацията си заслужава да се погледне, не само от любопитство, но и заради страхотните кадри, които и мислено ще ви разходят по света.

На 10 място попада Куба. Островът на свободата е не просто привлекателен с ниските си цени, а и с невероятния си и неповторим колорит.

9 място в класацията се пада на една близка държава-Чехия. Дали ще се насладите на страхотната култура или на страхотната бира няма значение, но определено си заслужава да я посетите.

Под номер 8 в класацията е Виетнам. Огромна страна предлагаща много разнообразна природа, страхотни дестинации и ниски цени.

На 7 място се намира Индия. Страна, която можете да обикаляте с години и всеки ден да откривате нещо ново.

6 място е за друга азиатска държава-Камбоджа. Подобна на Виетнам, но по-евтина.

В първата 5-ца влиза Унгария. Определено най-лесно достъпната страна от класацията. Евтини полети на Уизеър от София до Будапеща и страхотна красота!

Номер 4 е за Република Южна Африка. Ето това е мястото, където можете да се насладите на прекрасни океански дестинации и страхотни африкански животни, ако изберете някое сафари.

Челната тройка се затваря от Индонезия. Най-голямата мюсюлманска страна в света, предлагаща страхотни острови, изпълнение с култура, природа, плажове и ниски цени.

На 2-ро място е Боливия. Една от най-високите държави в света, предлагаща голяма част от чара и колорита на Южна Америка.

И победител в класацията е Малайзия. Поредната страхотна азиатска държава предлагаща страхотно бюджетно пътешествие!

Сигурни сме, че има и други толкова евтини държави, но тук са събрани някои от най-големите туристически страни.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *