Не пренебрегвайте сигурността при полет

Сигурността при полетите е от изключително значение, но често пътниците не обръщат внимание на инструкциите за безопасност. Авиокомпаниите намират начин да привлекат пътниците към инструкциите с интересни видеа. Ето и някои от тях:

  1. Австралийската компания Qantas, се слави като най-сигурната от всички големи авиокомпании в света. Ето как привличат вниманието на пътниците към сигурността:
  2. Докато австралийците залагат на всякакви професии и хора от ежедневието за своето видео, то Qatar Airways използват популярността на един от най-силните футболни отбори в света-Барселона и неговите футболисти:
  3. Друга компания от Австралия и Океания, новозеландската Air New Zealand пък предлага едно от най-забавните клипчета, в което може да си помислите, че сте част от „Властелинът на пръстените“:
    Те залагат и на други сюжети като това видео с Бети Уайт-изпълняваща роля като майка на Реймънд в сериала „Всички обичат Реймънд“:
  4. Американците от Делта също с интересно видео:
  5. Френската Air France залага на женската красота: 
  6. Дубайците от Flydubai пък предлагат интересна анимация: 

И накрая едно бонус видео на авиокомпанията Emirates, което няма да ви покаже правилата за безопасност, но ще ви развесели с оригиналния си замисъл: 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *