Нова нискотарифна авиокомпания с полети от Варна!

Изиджет започват полети до Варна!

 

EasyJet

 

Супер новина за Варна, след като стана ясно, че нова нискотарифна авиокомпания започва полети от там. Става въпрос за британската Изиджет, която в момента на българска територия лети само от София.

Полетите ще започнат от края на май и ще са до Берлин и Лондон. По този начин и третата най-голяма лоукост компания в Европа започва да увеличава полетите си до България. Очакваме постепенно да се включи в битката за българския пазар между двата основни конкурента Раянеър и Уизеър.

Полетите от Варна до Лондон Гетуик ще започнат на 6 юни и ще се извършват три пъти седмично през лятото – във вторник, сряда и събота. А на 28 юни ще тръгнат директните полети до немската столица Берлин – в сряда и събота.

Линиите ще се обслужват с Airbus A320 с продължителност на полетите от около 3,40 мин. до Лондон и 2,30 мин. до Берлин. Цените на билетите започват от 17 евро.

Остава ни само да се надяваме, че конкуренцията ще доведе до още по-голямо увеличаване на дестинациите и запазване на ниските цени!

Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *