Оферта на деня 28.12.2017!

Отново стана време за днешната Оферта на деня. А днес ще ви изненадаме неочаквано!

Тъй като знаем, че България не е само София представяме ви страхотни цени от Бургас до Варшава. Даже повече от страхотни! А дори да не живеете в Бургас, вярваме че пак има причина да се замислите да вземете самолетни билети от летището в Сарафово!

Датите са 29 март до 02 април. Тук идва и другата приятна част, че включват и цял уикенд! Цената е само € 26 двупосочно, а полетът на отиване е първи по тази линия. За съжаление има само едно останало място Варшава-Бургас на цена от €13, но следващите места са по € 26, така че може да се получи и € 39, което отново не е цена за пренебрегване! Полети можете да закупите от тук:

Другата добра новина са цените на нощувките. За тези дати може да намерите от около € 7-8 на човек за вечер в центъра. А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

А с полет и нощувки при двама човека общата цена за 4 дена може да ви излезе само около € 70!

Не забравяйте че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *