Оферта на деня 31.12.2017!

Дойде време за последната за годината Оферта на деня!

Офертата на днешния ден ни представя страхотни цени до Португалия!

Датите са 24-28 февруари. Цената е € 50 двупосочно , а крайната цел на полетите е Порто. Както се досещате поради липсата на директни евтини полети сме подбрали страхотна комбинация на ниски цени.

Отиването и връщането са с полети през Шарлероа, а на отиване можете и да посетите белгийския едноименен град или столицата Брюксел. На 24 полет в 5:45 София-Шарлероа на Уиз и в 21:50 Шарлероа-Порто с Раян. На 28 обратно с Раянеър Порто-Шарлероа в 8:35 и Шарлероа-София в 16:35 отново с ирландската авиокомпания. Полети можете да закупите от тук:

Относно нощувките има страшно много добри и бюджетни варианти. Пълно е с евтини места на настаняване в центъра, като цената на вечер почва от 10 € на човек, а можете в този ценови диапазон да си намерите и доста луксозни местенца. Разбира се вариант е да се разходите и до Лисабон, където също има евтини нощувки.

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

Не забравяйте че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *