Оферта на деня 11.02.2018!

Ето и днешната Оферта на деня:

Този път заложихме на по-далечна и екзотична дестинация, благодарение на промото на Qatar Airways. Става въпрос за Тайланд!

Датите са 11-22 април, а има и множество варианти за пътешествия с изходна точка тайландската столица Банкок. Полетите до там са € 424 двупосочно. Виждали сме и по-евтини, но нека не забравяме за удобствата и комфорта на авиокомпанията.

Разбира се вариантите за вътрешни полети до множество туристически дестинации са безбройни, а съседните страни също са много евтини за достигане до тях.

Полети можете да закупите от тук, а не забравяйте и да разгледате за полети от Банкок, например до Пукет:

Относно нощувките. Има невероятни цени, затова се спряхме на нещо по-луксозно, което да ви препоръчаме. става въпрос за хотел 4* с добри отзиви, а цената на вечер е само  13 € на вечер за човек в двойна делукс стая с включени всички такси и закуска. Разбира се има разнообразни варианти. А цените за нощувки в тази част на света са повече от превъзходни!

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

Не забравяйте, че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *