Оферта на деня 06.04.2018!

Ето я днешната Оферта на деня!

Едни от най-ниските цени до друг континент. Намерихме страхотна комбинация до Мароко.

Датите са 17-23 май. А цената е  само €63 двупосочно. Полетите разбира се са с прекачване, като и отиването и връщането е през Брюксел(Шарлероа). Отиването е до летището в Надор с полет на Уизеър до Шарлероа и после Раянеър до Мароко, а връщането от близкото на около 100 км летище Ужда, като и двата полета са с Раянеър. Наблизо е разположен и испанският град Мелиля, така че може да посетите и него, а може и да се установите там. Но от личен опит ще Ви посъветваме да посетите „задължително“ приказния син град Шефшауен!

Полетите можете намерите и да закупите тук:

Относно местния транспорт.

Тъй като Мароко е голяма държава по размери, е важно да сте запознати с ползването на местния публичен транспорт. Страната има изградена ЖП мрежа, като в Надор също има гара. Удобни са и автобусите, като цени и разписания можете да проверите тук-цък!

Относно нощувките.

Има различни варианти за нощувки и в Мелиля и в Надор и в Ужда. Ние обаче се насочваме към страхотния и вълшебен град Шефшауен. Там цените са страхотни, а местата за настаняване са като в декор от приказка. Има множество страшно евтини места за настаняване, а ние се спряхме на страхотно място, с чудесен рейтинг, с цена само 11 € на вечер на човек при настаняване на двама. Не забравяйте да разгледате и множеството други варианти!

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

Не забравяйте че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *