Оферта на деня 08.04.2018!

Ето я днешната Оферта на деня. Великден е!

Днес се спираме на държавата от която тръгва Благодатният огън за Великден-Израел!Полетите са до Тел Авив. Датите са 20-26 май. А цената е  само € 55 двупосочно.

Полетите можете намерите и да закупите тук:

Относно местния транспорт.

За да стигнете от Тела Авив до Йерусалим бързо и най-евтино с автобус. Цените са около 4-5 в посока и се пътува около час. Има и влак между градовете. Проверете различни варианти за придвижване в интернет!

Не забравяйте че Израел е една от основните дестинации за религиозен туризъм в света. Днес е перфектният вариант да си подарите една такава екскурзия!

Относно нощувките.

Цените за нощувки са много високи и ви съветваме трудно се намира нещо, което дори да не е много скъпо.Намерихме един вариант в Тел Авив, където двойна стая е на цена от 25 € на вечер на човек при настаняване на двама. Това е и най-бюджетното решение, но е с много добър рейтинг и разположено в центъра на израелската столица. Не забравяйте да разгледате и други варианти!

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

Не забравяйте че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *