Оферта на деня 09.04.2018!

Ето я и днешната Оферта на деня!

Избрахме една от по-труднодостъпните европейски дестинации-Португалия! И въпреки че Уизеър стартираха с директните полети до Лисабон, цените са все още далеч от желаните, намерихме перфектна комбинация за вас. Крайната точка е Порто.

Отиването и връщането са през Брюксел(Шарлероа). Датите са 14-20 юни. Отиването е с Уизеър до Шарлероа и Раянеър до Порто, а връщането е с два полета на Раянеър. Имате време за кратка разходка и из белгийския град. А цената е  € 72 двупосочно.

Полетите можете намерите и да закупите тук:

Не забравяйте, че можете да отделите време и за Лисабон или някой друг от големите градове, като Брага или Коимбра например! Така че потърсете варианти за транспорт и до там.

 

Относно нощувките.

Цените на местата за настаняване са сравнително добри. Има избор и на по-бюджетни решения. Ние се спряхме на прекрасно място  в центъра, с добър рейтинг с цена 19,5 € на вечер на човек при настаняване на двама. Разбира се можете да разгледате и други варианти.

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

Не забравяйте че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *