Оферта на деня 28.07.2018!

Ето и днешната Оферта на деня:

Днес се спряхме на една прекрасна дестинация, до която няма директни полети, но пък намерихме страхотна комбинация. Става въпрос за остров Майорка!

Датите за днешната оферта са  25 септември до 01 октомври, а цената на 4 полета общо е само 61 €. Отиването е с полет София-Базел на Уизеър на 25 септември и после Базел-Палма де Майорка на чисто новата нискотарифна компания Laudamotion. Връщането е на 01 октомври с ранен полет Палма-Мадрид на Норвегиан, и после вечерен полет Мадрид-София на Уиз. Чудесно е, че на връщане имате цял ден в Мадрид за разходки.

Полети можете да закупите от тук, като трябва да изберете четирите един по един:

Ако решите да резервирате кола, съветваме ви да го направите през сайта Ренталкарс тук-цък!

Относно нощувките. Цените са много високи, но намерихме поносимо място в малко крайбрежно градче близо до летището. Нощувка е 32 € на вечер за човек с всички такси на вечер, а има и отлични отзиви от български посетители. Може да погледнете и други варианти из целия остров, като на други локации може да се намерят и по-евтини места за настаняване. Разбира се има разнообразни варианти, но се пригответе за големи тарифи.

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

Не забравяйте, че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *