Оферта на деня 21.08.018!

Ето и днешната Оферта на деня:

Този път се спряхме на нещо по-екзотично, а именно Република Южна Африка!

Датите за днешната оферта са  07-15 ноември, когато там е пролет. Крайната дестинация е Йоханесбург, а цената на  полета е 388 €. Не забравяйте да разгледате и варианти за транспорт в страната и посещение на Кейп таун или Дърбан, например. А също може да помислите и за сафари!

Полети можете да закупите от тук:

Ако решите да резервирате кола на място, съветваме ви да го направите през сайта Ренталкарс тук-цък!

Относно нощувките. Цените са разнообразни, като има и доста евтини места. Ние намерихме добро бюджетно предложени с чудесно централно разположение. Цената е само 11,5 € на вечер за човек с всички такси. Разбира се има разнообразни варианти, но се пригответе и за разнообразни места за настаняване, а и цени.

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти(гледайте и таксите, които не са включени в цената). Не забравяйте, че полетът каца един ден по-късно, така че търсете с нощувки с начална дата 08 ноември:

Не забравяйте, че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *