Оферта на деня 12.05.019!

Ето и днешната Оферта на деня!

Къде?

Днес се спряхме на една от най-привлекателните дестинации, а цените са повече от страхотни, особено за летния сезон. Става въпрос за Венеция! А полетите са до летище Тревизо.

Кога?

Датите за днешната оферта са 12-19 август, а има и други дати с малко по-виоки цени. А полетите до там са само 50 €  двупосочно. Все пак ви съветваме да доплатите за допълнителен багаж.

Полети можете да закупите от тук, а не забравяйте и да разгледате други дати:

Ако решите да резервирате кола, съветваме ви да го направите през сайта Ренталкарс тук-цък!

Ница е сред най-приятните места за море и отдих в Европа! Френската ривиера се слави с изключителна природна красота, а близо до Ница се намират и Кан и Монако!

Относно нощувките

Относно нощувките. Цените както се досещате са високи, даже страховито високи. Затова се насочваме към съседното градче Местре. Много близо и евтино с автобус до Венеция. Намерихме чудесно бюджетно решение с обща баня и малко по-скъпо със самостоятелна. Има и добри отзиви от българи, както и добър рейтинг. А нощувката е само 21 € на вечер на човек в двойна стая с всички такси. Ако искате самостоятелна баня е 26 € на вечер. Разбира се, можете да разгледате други варианти, както и Венеция. Все пак мислим, че няма нужда да плащате толкова голяма разлика в цените за да спите точно в града, при положение, че Местре е на половин час път.

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

Не забравяйте, че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *