Оферта на деня 11.10.2019!

Ето я днешната Оферта на деня!

Къде?

Днес се спряхме на една от най-екзотичните страни в Европа. Най-северната столица в света е ИСландия, а ние сме ви харесали страхотни цени до там.

Кога?

Датите са 19-25 януари. Цената на полетите е € 114 двупосочно. Поради отдалечеността на Исландия и не многото възможни евтини връзки нагласихме полетите така, че да има една нощувка на отиване и една на връщане в Лондон, като всички полети са до летище Лутън. Въпреки че изглежда сложно, можете да си направите логистиката така, че да е много лесно. Отиването е на 19 с полет на Уизеър София-Лондон в 20:00, на 20 януари с полет на Уизеър Лондон-Кефлавик в 14:50 се отправяте към Исландия. На 24 е обратният полет с Уизеър Кефлавик-Лондон в 19:50, а на 25 януари от същото летище е полетът Лондон-София в 8:00. Да, има по една нощувка на отиване и връщане в Лондон, но там цените са по-ниски от Исландия, така че ще ви се стори евтино.

Полети можете да закупите от тук:

Ако решите да резервирате кола на място, съветваме ви да го направите през сайта Ренталкарс тук-цък! Това е и най-предпочитаният от туристите начин на придвижване и може би най-удобният и изгоден.

Исландия е известна с уникалната си природа и невероятни пейзажи. Разбира се, северното сияние също е топ атракция, а ето няколко снимки, които да онагледят нашите думи:

Относно нощувките.

Цените са наистина високи, а Исландия не е държава, където да резервирате само едно място за настаняване и да обикаляте около него. Просто намерете нещо, което ще ви хареса и се вписва в бюджета ви.

А ето тук можете да разгледате места за настаняване за посочените дати:

Не забравяйте че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *