Оферта на деня 23.10.2019!

Ето я днешната Оферта на деня!

Къде?

Супер дестинация, до която излязат ли такива цени, просто трябва да си пуснете отпуска и да си купите билети. Става въпрос за Австралия и град Сидни, а цената на полетите е 542 € само с ръчен багаж. Наистина супер оферта!

Кога?

Датите са 07-20 март за полети между Атина и Сидни, а 07-22 март за полети межд София и Атина. Ако не ви се рискува с 2.45 часа за трансфер на летището в Атина можете да погледнете и полети от предния ден. А последната вечер ще трябва да прекарате в Атина, но няма да е проблем при тази цена за Австралия.

Полети можете да закупите от тук:

Ако решите да резервирате кола на място, съветваме ви да го направите през сайта Ренталкарс тук-цък! Това е и най-предпочитаният от туристите начин на придвижване и може би най-удобният и изгоден.

За Австралия може да се кажат само суперлативи, а олимпийската столица от 2000 година, известна с невероятната си опера има много какво да предложи. Ако искате да видите кенгура или коали, също това е държавата!

 

Относно нощувките.

Варианти има много, но не са най-евтини. Все пак вижте и дали ще останете само в Сидни, или ще посетите и други места където и да нощувате.

А ето тук можете да разгледате места за настаняване за посочените дати:

Не забравяйте че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *