Оферта на деня 26.01.2020!

Ето и днешната Оферта на деня:

Страхотни цени  до Северна Америка-Канада!

Кога?

Датите за днешната оферта са 30.03 до 07.04, а има и други дати със сходни цени.

За колко?

Полетите до там са само 387 € двупосочно, което е супер цена за този период. Съветваме ви да доплатите за повече багаж.

Маршрутът, за който сме намерили такива цени е с полети през Брюксел. Заминаването е с полет на Уизеър до Шарлероа на 30.03, след това може да разгледате Брюксел и вечерта има директен полет от брюкселското летище Завентем до Монреал. Съветваме ви да вземете посочените долу полети, за да може да имате достатъчно време за трансфер:

Връщането е с прекачване през Цюрих, а на 08.04(заради часовата разлика и смяната на датата) трябва да си вземете билет за София с полет на Раянеър от Шарлероа.

Не забравяйте, че се лети от различни летища на Брюксел, така че предвидете трансфера!

Полети можете да закупите от тук, като трябва да купите три билета отделно: София-Шарлероа с Уизеър на 30.03.2020 г., Брюксел-Монреал-Брюксел за дати 30.03-07.04 2020 г. и третият билет е Шарлероа-София на Раянеър на 08.04.2020 г.

Ако решите да резервирате кола на място, съветваме ви да го направите през сайта Ренталкарс тук-цък!

Това е една от най-ниските цени, за да стигнете до Северна Америка, така че възползвайте се. Канада няма специални изисквания за посещение от страна на блгарски граждани, а ето необходимите документи:

От 1 декември 2017 г. (16:00 ч българско време) отпада необходимостта от визи за българските граждани, които планират пребиваване в Канада до 6 месеца с цел туризъм, бизнес или гостуване.

Българите, които пътуват със самолет до Канада ще трябва да получат предварително одобрение чрез Електронната система за издаване на предварително разрешение за пътуване до Канада (eTA). Разрешението е валидно за срок от 5 години.

Относно нощувките:

Предвид факта, че Канада е сред най-големите страни по територия в света, решихме да оставим изборът на място за нощувка на вас.

А ето тук можете да разгледате варианти:

Не забравяйте, че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *