Оферта на деня 06.10.2019!

Ето я днешната Оферта на деня!

Къде?

Чудесни цени до израелския курортен град Ейлат! А, да не забравяме, че наблизо се намира и древния град Петра, до който можете да си вземете тур от Ейлат или да се придвижите по друг начин.

Кога?

Датите са 06-09 декември. Повече от перфектно са, защото имате цял уикенд в Ейлат! Цената е € 20 двупосочно. А полетите са директни. Има и други дати със сходни цени, така че имате право на избор.

Полети можете да закупите от тук:

Ако решите да резервирате кола на място, съветваме ви да го направите през сайта Ренталкарс тук-цък!

Има много варианти за екскурзии, не само до Петра, но и до други места в Йордания или Израел, а можете просто да се насладите на топлото време, каквато възможност няма да имате в България през декември. Ако имате по-големи планове, разгледайте и варианти да останете поне седмица, като има и други полети на сходни цени!

Относно нощувките.

Цените са доста високи, както е в цял Израел, но може да се намерят и подходящи попадения. Намерихме добър апартамент в широкия център. А отзивите са повече от отлични и рейтингът му е 9.1/10. Цената е 27 € на вечер на човек при настаняване на двама с включени всички такси. Не забравяйте да разгледате и множеството други варианти!

А ето тук можете да си видите какво сме ви избрали или да разгледате други варианти:

Не забравяйте че:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *