Множество промоции на авиокомпаниите днес!

Ето че много авиокомпании продължават и днес с различни промоции.

Унгарската нискотарифна авиокомпания Уизеър залага отново на 20% намаление за всички членове на Уиз дискаунт клуб. Промоцията е за всички полети и всички дестинации, а ако не сте членове може би сега е моментът да станете!

От ирландската Раянеър също имат добри намаления. Има множество евтини билети, започващи от 7,99 евро, а също и до 50% намаление при наем на автомобил до днес. Също така предлагат 15% намаление на услугата фемили плюс.

Българският авиопревозвач България Ер продължава промоцията си на ниските цени, която е валидна до утре 28 ноември. Много дестинации са на ниски цени за пътниците от София и Варна!

Продължава и промоцията на Изиджет- до 30% по-ниски цени на 500 000 места, до 40 паунда по-евтини пътувания по празниците с код ORANGE17 – Промоцията приключва на 30 ноември!

Ако сте пропуснали да купите някои билети миналата седмица или сте се колебали, то сега е моментът да сте по-решителни преди да се вдигнат отново цените!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *