Първа промоция на Уизеър за 2017

Уизеър

Ето че и Уизеър започват от рано с промоциите за тази година. Още не е минала и седмица от 2017-та и унгарците ни предоставят намаление на цените на полетите.

Промоцията е за -20% на всички полети по всички дестинации и се отнася за членовете на Уиз дискаунт клуб. Многократно сме коментирали, че със закупуване на членство човек може да извлече много изгоди, стига да иска да пътува често и по-евтино.

Уизеър с много нови дестинации от България!

 

Относно дестинациите от България, е хубаво да припомним, че авиокомпанията ги увеличи с няколко нови от Варна. А скоро се очаква да започнат полети и по първата вътрешна линия, свързваща морската ни столица със София! Полети на Уизеър има и от Бургас, така че и в Югоизточна България хората ще могат да се възползват от намалението, с полети от летище Сарафово.

Ето и условията на промоцията: Важи 20% отстъпка от цените за WIZZ Discount Club включително данъците, задължителните такси и малкия кабинен багаж (макс.: 42 x 32 x 25 см), но изключвайки административната такса. Отстъпката е валидна само ако членът на WIZZ Discount Club също пътува. Тази промоция важи на 5 януари от 00:00 до 23:59 Централно европейско време. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com, мобилното приложение WIZZ.

Остава само да си изберете подходяща дестинация и да вземете билети.

За дестинации вижте на сайта на авиокомпанията тук – цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *